Foto: Elin Larsson

Bil & Bostad-dagen: ”Tryggt, säkert och ekonomiskt”

– Jag tycker att det ska vara tryggt och enkelt att äga bil. Man ska bara behöva fokusera på att köra, säger Andreas Israelsson, försäljningschef på Umeå Van Service, en av de bilhandlare som kommer att hålla öppet under Bil & Bostad-dagen nu på lördag.

För att bilägandet ska bli så enkelt som Andreas tycker att det ska vara, ska man enligt honom titta mycket på vad ens handlare kan erbjuda för trygghets- och serviceavtal som underlättar för dig som kund.
– Det ska vara tryggt, säkert och ekonomiskt att äga bil, sammanfattar han.
För den som är ute efter en ny bil menar Andreas även att det är viktigt att se över sina behov redan innan man ger sig ut och tittar på bilar.
– Det finns ett otroligt utbud och alla modeller har sina egna smarta lösningar så det är bra att tänka igenom sitt behov.
Just nu är det stort fokus på miljövänlighet och säkerhet och det får många att upptäcka att även Umeå Van Service, som annars ofta förknippas med stora bilar, också kan erbjuda detta.
– Vi har många bilar som drar 0,5 liter per mil. Det är kul, man kan åka Cheva och ändå går det billigt.

Ny modell
I höst är det mycket som händer och många nya modeller som lanseras på Umeå Van Service, och en av dem redan på Bil & Bostad-dagen.
– På lördag lanserar vi Chevrolet Trax som är en mindre fyrhjulsdriven modern suv. Det blir den nya ”lilla” suven. Sen bjuder vi som vanligt även på tårta, säger Andreas.
Men nylanseringarna fortsätter även i höst.
– Vi får in de nya Jeeparna Grand Cherokee och Cherokee och Isuzu-pickupen kommer med ett facelift. Sen kommer vi även få in en hel del Fiat i höst. Så det kommer en hel del nyheter framöver.
För den som är nyfiken på vad Umeå Van Service har att erbjuda vill Andreas passa på att hälsa alla välkomna på Bil och Bostad-dagen nu på lördag.
– Vi är gladast och trevligast i stan och har en bilmodell för alla, så Västerslätt är ett måste på lördag, avslutar Andreas.
ELIN LARSSON

Fler Artiklar
Klicka och läs!