Foto: Elin Larsson

Bil & Bostad-dagen: Bilar för alla plånböcker

En av de bilhandlare som kommer att ha öppet på Bil & Bostad-dagen är Bil-Dahl och även här är förberedelserna i full gång. – Vi kommer ha en del fina erbjudanden både på nya och begagnade bilar och så kommer vi ha lansering av en ny Mercedesmodell som lanseras just den helgen, berättar Leif Dahl som är VD på Bil-Dahl.

Han menar att styrkan hos Bildahls ligger i det breda utbud man kan erbjuda här.
– Vi har allt från den minsta Citroën för
99 000 kronor till de stora lastbilarna.
Just nu är det mycket nyheter som kommer ut, berättar han.
– Det är mycket som händer både då det gäller design-, teknik- och säkerhetsmässigt och där ligger vi i framkant. Inte minst då det gäller miljöbilar. Vi har både elbilar, elhybrider och gasbilar. Vi har till exempel en helt eldriven bil, Nissan Leaf, och inom Mercedes finns allt från personbilar till transport- och lastbilar som är gasdrivna.
Nyligen fick han även beskedet att det är på gång att byggas en gasmack i Umeå så att man i framtiden ska kunna tanka sina gasbilar. Bortsett från miljövänligheten är också priset en viktig fråga för kunderna.
– De vill ha säkra bilar med bra totalkostnader och med låg förbrukning och driftskostnader.

”Rätt bil till rätt person”
För Leif är det viktigaste däremot att se till att sälja rätt bil till rätt person.
– Det är viktigt att lägga tid på behovsanalysen så att man vet hur långt och ofta man behöver köra och att tillgodose de önskemål kunden har så att man kan sälja rätt bil till rätt behov. Det anser vi att vi har hela bredden för att kunna göra.
För den som går i bilköpartankar är Leifs bästa tips att göra ett besök hos Bil-Dahl.
– Då ska vi se till att hitta en bil som passar ens behov för vi har en bil för varje köpare. Kommer man in under Bil & Bostad-dagen får man möjlighet att ta del av de fantastiska erbjudanden vi har speciellt för den helgen, avslutar han och hälsar alla välkomna.
ELIN LARSSON

Fler Artiklar
Klicka och läs!