Foto: Elin Larsson

Bil & Bostad-dagen: ”Fördel för kunden”

Även hos Mäklarringen kommer man att hålla öppet på Bil & Bostad-dagen och här hälsar man alla välkomna in att smaka av den traditionella Bil & Bostad-tårtan. – Fördelen för kunden med en sån här dag är att man kan gå runt och prata med alla mäklare under en och samma dag, vilket kanske är lättare att hinna med under en helgdag då man inte jobbar, menar Peter Lindberg på Mäklarringen.

Går man i försäljningstankar tycker Peter att man ska se till att sälja nu så att man inte hamnar för långt in på den mörka hösten.
– Men ska man sälja senare i vinter som i januari kan man tänka på att ta bilder nu när det är grönt och fint så att folk ändå får se hur det ser ut på sommaren.
Han menar att mycket idag handlar om just bilder och ett av de erbjudanden man har på Mäklarringen är därför ”startklara paketet” där man får fotografera och förbereda sitt hem så att det är startklart när man ska sälja i vinter.
– Eller om man ska sälja sitt fritidshus i vår, då kan man fotografera nu så att man sen kan gå ut tidigare med försäljningen. Det har ju blivit mycket med bilder, det är de som är viktiga nu, säger Peter.

”Erfarna mäklare”
Just Mäklarringen tycker Peter att man ska välja för deras erfarenhet.
– Vi är väl en av de stabilaste mäklarfirmorna med väldigt erfarna och trevliga mäklare.
Under Bil & Bostad-dagen tycker han att man ska komma in till dem för att ta del några av deras erbjudanden.
– Man kan till exempel boka en kostnadsfri bostadsvärdering, säger Peter och hälsar alla välkomna in.
ELIN LARSSON

Fler Artiklar
Klicka och läs!