Spelkrönika: Bilspel som komplement

Här dyker jag upp i Bil & Bostad som en frisk fläkt och med ett alldeles nytt inslag i tidningen. För bilintresserade kommer man hädanefter att kunna läsa om bilspel och annat som berör temat bilar i digital form.

Alla har säkert vid något tillfälle spelat ett bilspel. Det kan vara en simulator, Sega Rally i arkadhall eller valfritt rallyspel framför teven i vardagsrummet. Vissa spelar kanske fortfarande svartvitt rally på gammal Gameboy medan andra sitter med rallystol inklusive ratt och pedaler framför projektorduk tillsammans med ljudnivå som får tapeterna att rulla av väggarna?
Jag tänkte att jag skulle dyka upp i tidningen framöver och skriva om bilspel, recensera bilspel samt upplysa, eller snarare tipsa, om hårdvara såsom rattar och pedaler för den mer inbitne rallyspelsentusiasten. Nästa gång jag dyker upp i tidningen tänkte jag förutom att skriva om mitt första riktigt roliga bilspelsminne även recensera ytterligare ett bilspel. Kan vara ett äldre spel som man idag hittar billigt i rea-backen eller något nytt och fräscht. Och på tal om nytt och fräscht så läs recensionen här intill.
MATHIAS LINDER

Fler Artiklar
Klicka och läs!