Foto: Elin Larsson

Full fart även hos bostadsmäklarna

Tårta, kaffe, aktiviteter för barnen och nyproducerade bostadsrätter – det fanns något för alla när Bil & Bostads mäklare hade öppet hus under lördagen.

På Mäklarringen var man nöjd med dagen.
– Det är mycket folk som är i farten och vill veta vad som finns. Framförallt är de nyfikna på nyproduktionerna, berättar Peter Lindeberg som tycker att det är bra med en helg då de som är intresserade kan passa på att besöka alla mäklare eller bilhandlare.
Även på Mäklarhuset märkte de av ett intresse för nyproduktioner.
– Det är många som kommit in och frågat om våra nyproduktioner på Sandåkern och på Grubbe, säger Christer Berg som även berättar att det just nu är hårt tryck på bostadsrätter.
– Vi sålde vår andra lägenhet för året för över 4, 4 miljoner i förra veckan. Det hör inte till vanligheterna så det är tryck på bostadsrätter nu, säger han.
En av de som var och besökte mäklarna var Alexandra Tellström som passade på att drömma sig bort bland bostadserbjudandena.
– Både jag och sambon är heltidsstudenter så vi har ingen egen lägenhet än, men vi läser Bil & Bostad varje vecka och jag brukar klippa ut våra favoritannonser och sätta på kylskåpet så att vi ska komma ihåg vad det är vi sparar till och inte tappa hoppet, berättar hon.
ELIN LARSSON

Fler Artiklar
Klicka och läs!