Foto: Elin Larsson

Visar upp hela sortimentet

Sedan en dryg vecka är Jacob Ederlöf VD på Burlin Motor och här ser man fram emot att få arrangera Bil & Bostadsbytardagen. – Det blir ofta en bra helg när vi alla gör något sådant här tillsammans och folk har möjlighet att åka runt och se vad vi är för några och vad vi har att erbjuda, säger Jacob.

Dagen till ära kommer man på Burlin Motor att ha tagit upp hela Lexus bilsortiment och det stora dragplåstret hoppas man ska bli Lexus Caravan. På Toyotas sida kommer man att rikta in sig på hybridbilar men kanske framförallt på den nya sportbilen Toyota GT86 som även följer med beachvolley-turneringen som under förra veckan gästade Umeå.
– Vi får se vad det mer blir för någon aktivitet men framförallt är det ju att vi tagit upp alla våra bilar som är det speciella. De bilar som finns ska man kunna prova här under helgen.

Laddar framåt
Just nu tycker sig Jacob märka att det är hybridbilar som folk är ute efter och det är något han tycker att man legat i framkant med på Toyota och Lexus.
– Toyota var väldigt tidiga med hybridbilar. Prius har funnits i tolv år så tekniken är fantastisk. Det finns taxibilar som gått 30 000 mil utan att man behövt byta batterier vilket är det folk är lite rädda för när det gäller hybridbilar, berättar han.
Annars tycker han att man ska se över sina behov innan man köper en bil och hålla sig till de förutsättningarna när man gör sitt val.
– Sen tycker jag att man ska köpa en bil av en seriös handlare så att man får en trygghet och säkerhet.
Bortsett från Jacob själv har man på Burlin Motor nyss fått in två nya säljare.
– Så vi laddar framåt och har en ny säljstyrka det känns kul, säger han och hälsar alla som vill välkomna att komma och hälsa på dem under Bil & Bostadsbytardagen.
ELIN LARSSON

Fler Artiklar
Klicka och läs!