Fem inspirerande lekstugor för barnen

En kiosk? Ett slott? En polisstation? I fantasins värld kan en lekstuga förvandlas till vad som helst. Matcha barnens krypin med familjens hus eller låt busiga vinklar sticka ut i trädgården. Hitta inspirationen bland fem annorlunda lekstugor.

Playwood
En liten, behändig stuga på en kvadratmeter som passar både ute i trädgården och inomhus i en lägenhet. Den enkla konstruktionen gör att den lätt kan byggas upp och ner, förvandlas till ett bord och får plats under en säng när den är nedmonterad. Levereras med dörr, altantak och öppningsbara fönsterluckor.
Pris: från 2 590 kr
www.polhus.se

Lekbo
En stuga med snickarglädje som för tankarna till den svenska landsbygden och husen i sagornas värld. Med en golvyta på 4,4 kvadratmeter, inklusive farstukvisten, finns det gott om plats för lek. Säljs av Bauhaus byggvaruhus och levereras omålad.
Pris: ca 10 995 kr
www.lekbo.se

Funkis med loft
En stilren stuga i modern funkisstil med färgglad dörr och bänk. Med minsta ståhöjd på två meter i hallen får även vuxna plats att kika in i barnens värld. Den extra breda dörren på husets vänstra sida gör det lätt att vinterförvara utemöblerna eller gräsklipparen. Levereras omålad.
Pris: från 17 400 kr
www.minihusen.se

Exit Fantasia
Kryp, klättra, åk i den fantasifulla lekstugan med rutschkana och sneda vinklar från Holland. Alla fönster är försedda med plexiglas och takfönstren släpper in extra mycket ljus i stugan. Levereras målad, färdig att montera.
Pris: ca 7 350 kr
Svensk återförsäljare: www.lekute.se

Bushus Jimbo
Detta rymliga hus med roliga former sätter fart på fantasin och får plats med många barn. Modellen Jimbo är stor nog för montering av loft och du väljer själv om du vill ha verandatak och blomsterlåda. Levereras antingen målad eller omålad, med prisvariationer.
Pris: från 12 995 kr
www.bushus.com

SOFIA JOHANSSON

Fler Artiklar
Klicka och läs!