Foto: Elin Larsson

Populärt med öppet hus

Under helgen var det återigen dags för Bil & Bostadsbytardagar och Umeås mäklare höll öppet hus, bjöd på tårta och visade vad de hade att erbjuda i bostadsväg. Överallt var det folk som tittade in och tyckte att dagen var ett bra initiativ.

Överallt såg man under lördagen till att ta fram det lilla extra på stadens mäklarfirmor för att på så sätt göra Bil & Bostadsbytardagen så trevlig som möjligt. På Skandia Mäklarna valde man att stå på Umeå Pride för att vara där folk rörde sig istället för att som vanligt sitta inne på kontoret.
– Det har varit ganska bra med folk här, betydligt mer än vad det skulle ha varit om vi satt på kontoret, säger Håkan Wiklund på Skandia Mäklarna.
Under dagen kunde man här vara med i en tävling där man kunde vinna en hotellnatt på Stora hotellet eller en färgkonsultation inför en eventuell renovering.
På samma sätt kunde man på Svensk fastighetsförmedling vara med i en tipstävling och vinna en middag på Invito och utanför Fastighetsbyrån stod Olle Sjöström och spelade gitarr och sjöng för de som kom och tittade på bostäder.
ELIN LARSSON

Fler Artiklar
Klicka och läs!