Foto: Hannes Wallgren

Stort intresse för höstens nya bilar

När det i lördags återigen var dags för öppet hus bland alla Bil & Bostads bilhandlare under den gemensamma MRF-dagen var som vanligt engagemanget stort bland folk. Möjligheten att åka runt och kolla in nya bilar lockade många där intresset att passa på att provköra var stort. Att det bjöds på tårta var så klart också uppskattat.

– Det har varit väldigt bra ruljans på besökare direkt efter öppningen. Det här är startskottet för oss efter sommaren med vårat första lördagsöppet som alltid drar ett stort intresse, säger Johannes Israelsson på Umeå Van Service.
– Kul att det drar igång igen och att det är så många som åker runt till olika bilhandlare. Det är full fart hela tiden och dagen går väldigt snabbt, säger Per Joelsson på Motorcentralen.
– Det har inte bara varit tårtätare idag, säger Assar Boström, grundare och ägare av All-Bilar, med ett leende.
– Bästa året hittills, instämmer Jonas Lindgren som båda är nöjda efter en intensiv dag.
– Samannonsering ger en gemensam kraft, Bil och Bostad-dagen har blivit ett starkt namn där vi inte ska lägga fokus på konkurrens utan hjälpas åt att väcka ett intresse, säger Mattias Bergström på Lindholms Bil.
Bilentusiasten Kjell-Olof Persson håller med om att det är en viktig dag för att locka fler att byta till nyare bilar för miljön, billigare mil och bättre säkerhet.
HANNES WALLGREN

Fler Artiklar
Klicka och läs!