Speltest: Riding Lawn Mower Race

Testad på: iOS Betyg: 1/5

I och med succén för smarta telefoner och surfplattor släpps det fler spel än någonsin. Utrymme ges åt alla och därför finns det större chanser att hitta godbitarna som jag kan ägna mycket tid med. Men det finns också en rejäl baksida – en stor bunt titlar är inget annat än skräp och borde aldrig ha släppts. Riding Lawn Mower Race är ett utsökt exempel på detta.
Genom att trycka på vänster och höger sida ska jag navigera min gräsklippare längs en enda lång raktsträcka för att samla mynt som ger mig höga poäng. Att kontrollen har problem med att agera snabbt eller att grafiken påminner om spel från tidigt 2000-tal är långt ifrån det mest störande, utan det är att jag saknar motivation att ens försöka.
Det finns inga som helst topplistor vare sig online eller lokalt, och jag kan inte heller utmana vänner att nå den högsta poängen eftersom det inte ens existerar i Game Center. Riding Lawn Mower Race är kort och gott ett helt meningslöst spel som enbart existerar för att man ska köpa olika färger på fordonet, temporära fördelar eller för att slippa all reklam.
JONAS ARONSSON

Fler Artiklar
Klicka och läs!